Lindsay Zaltman

Lindsay Zaltman

CEO and Partner at Olson Zaltman

Lindsay Zaltman

Lindsay is Partner & CEO bij Olson Zaltman, een wereldberoemd bureau voor inzicht in marketing en innovatie. Lindsay’s bureau is gespecialiseerd in het toepassen van diepgaande inzichten in ontwerp-, innovatie- en marketingstrategieën om zinvolle klantervaringen te creëren met producten, merken, winkelomgevingen en andere ruimtes

Lindsay is co-auteur van het boek “Marketing Metaphoria” van de Harvard Business Press. Marketing Metaphoria is vertaald in zeven talen. Hij is ook co-auteur van een case study in Harvard Business Review en een hoofdstuk in The Handbook of Marketing Research over manager-onderzoeker relaties. Hij is geciteerd in talrijke publicaties en evenementen, waaronder TED Talks, The New York Times, Fast Company, The Los Angeles Times, Advertising Age en Variety. Hij was ook de belangrijkste merkadviseur voor filmmaker Morgan Spurlock in diens film over productplaatsing en branding, The Greatest Movie Ever Sold. Hij heeft uitgebreide lezingen gegeven bij verschillende Fortune 500-bedrijven en conferenties over de hele wereld.

Lindsay behaalde een Master in Marketing Research aan de Universiteit van Georgia en een BA in Antropologie aan de Universiteit van Maine. Hij is ook lid van de raad van adviseurs van het Master in Marketing Research-programma van de universiteit van Georgia.

Connect with

Jan
Feb
Mar
Apr
May
Jun
Jul
Aug
Sep
Oct
Nov
Dec
Date
Travel guide
Journey