Berry Veldhoen

Berry Veldhoen

Strategic Experience Inspirator | Founder MKB 9+ Ondernemers en voormalig CEO Altuïtion

Berry Veldhoen

Berry Veldhoen (1959) is industrieel ingenieur met meer dan 25 jaar ervaring als business innovator. Na een aantal logistieke managementfuncties werd hij benoemd tot CEO van Bolesian, een start-up bedrijf op het gebied van kunstmatige intelligentie en Structured Knowledge Engineering. In deze functie was hij verantwoordelijk voor de sterke groei van het bedrijf. Bolesian werd overgenomen door Capgemini, waar Berry werd benoemd tot Director of Advanced Technology Services.

Berry was een van de medeoprichters van Altuïtion in 1997. Binnen enkele jaren na de start van dit business innovatiebureau besloten de oprichters zich te richten op het huidige specialisme van Altuïtion: innovatie (in) Customer Experience en Commercial Excellence, met de nadruk op emotionele klantbeleving.

Met de introductie van Customer Journey – ESPE™ (Emotional Service & Process Engineering) en de 9+ organisatie (eigen merk) heeft Altuïtion een top-of-mind positie verworven bij een groot aantal organisaties in: (financiële) dienstverlening Logistiek en Luchtvaart, Overheid , Zorg, en Leisure. Samen met deze organisaties ontwikkelt Altuïtion innovatieve, slimme commerciële proposities en creëert nieuwe emotionele connecties en ervaringen van klanten in zowel B2C als B2B.

Altuïtion heeft haar diensten uitgebreid naar employee experience en journeys, digitale betrokkenheid en 9+ transformaties, waaronder 9+WOW (way of working).

Berry is co-auteur van The 9+ Organization: ‘From Market Share to Mind Share’ (2010), Customer Heroes in the 9+ Organization: ‘Excelling in Emotional Customer Experiences’ (2014) en ‘Customer Journey'(2018). Berry is getrouwd en heeft drie dochters. Naast innovatie is zijn grootste passie klassieke- en sportauto’s

Connect with

Jan
Feb
Mar
Apr
May
Jun
Jul
Aug
Sep
Oct
Nov
Dec
Date
Travel guide
Journey
VX World Tour – 4 juni 2024
04-06-2024
16:00:00 CET
Lynn Hunsaker is een internationale CX-autoriteit. Ze was internationaal bestuurslid van de Customer Experience Professionals Association envoorzitter van de Silicon Valley American Marketing Association. Lynn is docent aan diverse universiteiten in de VS. CX-professionals in meer dan 50 landen profiteren van haar opleidingen. Ze is een van de 5 CustomerThink Hall of Fame-auteurs en de […]
VX World Tour – 4 juni 2024